Internet hosting van gameservers - Ping or Die

Gameservers zijn meestal ontwikkeld in de vorm van een standaardcomponent die in veel game titles achieved een multiplayer-optie te vinden is. Nadat dit soort zaken populair werden, reageerden hostingbedrijven onmiddellijk op de groeiende vraag en begonnen ze devoted servers voor online gaming aan te bieden aan zowel degenen die zaken willen doen als aan degenen die gewoon enthousiast zijn. Around het algemeen is gameserverhosting geschikt voor twee hoofdgroepen van on-line video games - die beschikbaar zijn vanaf de hoofdserver en degenen die werken by means of een reeks gedistribueerde.

Gecentraliseerde servers worden meestal gebruikt om game titles te hosten waarvoor deze servers duizenden gebruikers moeten kunnen hosten die tegelijkertijd spelen. De hoofdserver slaat alle benodigde gegevens more than de spelomgeving op en de cyberwereld is er 24 uur 7 dagen weekly. Het spel gaat doorway, of de gebruiker nu on the net of offline is. Om deel te nemen aan het spel, heeft een speler meestal speciale clientsoftware nodig die verbinding Minecraft Server Hosting maakt achieved de hoofdserver. Een van de meest populaire spellen die de technologie van gecentraliseerde servers gebruiken, is Wow.

Een ander product is de technologie voor gedistribueerde servers. Deze wordt meestal gebruikt doorway liefhebbers en kleine bedrijven. In dit design wordt de software program gedistribueerd naar verschillende speciale gameservers. Realtime strategieën zijn bijvoorbeeld meestal gebaseerd op deze technologie. Ze hebben regelmatig updates van de gamewereld nodig die worden uitgevoerd through berichten tussen gebruikers en servers. Er zou een hoofdserver in deze keten moeten zijn om de berichten tussen de hele reeks gedistribueerde servers te beheren. Lage latentie en snelle ping-tijd - dat is wat dit design nodig had om succesvol te zijn en te zorgen voor de hoge snelheid van berichten die de server bereiken en terugkeren naar de gebruiker. Gebruikers kiezen meestal servers met de beste ping-snelheden en maken er verbinding mee om on-line te spelen. Daarom verbinden gameserver-hostingbedrijven hun servers met de snelste netwerken. Beveiliging, besturingssysteem en applicaties tweaken en grondige configuratie zijn ook erg belangrijk.

Hostingproviders leveren hun klanten meestal gameserverhostingservices die de meest technologisch geavanceerde servers en netwerkverbindingen bevatten, vaak met de vooraf geïnstalleerde software program om onmiddellijk on-line gaming te starten. De meest populaire spellen die gebruikmaken van de technologie van gedistribueerde servers zijn: Doom 3, Medal of Honor, Halo, Unreal Event, Counter Strike, Quake 3 and so on.
More about this resource textSource text necessary for additional translation info
Send feed-back
Aspect panels

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Internet hosting van gameservers - Ping or Die”

Leave a Reply

Gravatar